Élő közvetítés
Spanyolország
ÉLŐ
Grúzia

Molotov-koktélok repültek az ifjúsági központra

Két Molotov-koktélt dobtak az újvidéki CK13 Ifjúsági Központra csütörtökre virradóra.

MNO
2011. 09. 29. 12:33
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Beta belgrádi hírügynökség értesülései szerint az egyelőre ismeretlen támadó – vagy támadók – csütörtökön hajnali három óra tájban a központ épületének kerítésén keresztül dobták be az udvarra a két gyújtószerkezetet. A két Molotov-koktél lángra lobbant, de a helyszínen tartózkodóknak sikerült eloltaniuk a tüzet. Sérülés nem történt, az anyagi kárt még nem becsülték fel.

A CK13 Ifjúsági Központ alternatív művelődési otthon, amely gyakran szolgál szélsőséges elemek céltáblájául, de ez az első eset, hogy ilyen támadást követtek el ellene. A központ épülete Újvidék tágabb központjában, a Vojvode Bojovic utca 13. szám alatt található.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.