Nagyon rafináltak voltak az adóellenőrök

Limuzinkölcsönzéssel egybekötött lánybúcsút imitáltak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adóellenőrei Békés megyében; a szolgáltatásról nem kaptak nyugtát, és kiderült, hogy a sofőrt is feketén alkalmazták – tájékoztatta Jegyinák Attila, a NAV Dél-alföldi Regionális Adó Főigazgatóságának sajtóreferense szerdán az MTI-t.

MNO
2011. 09. 14. 14:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az adóellenőrök előzetes rendelés alapján limuzinos városnéző szolgáltatást igényeltek a lánybúcsú napjára. A lányok pezsgősüvegekkel, fátylakkal felszerelkezve vették igénybe a szolgáltatást. A körút után kifizették a limuzin 25 ezer forintos kölcsönzési díját. Az összeget a sofőr átvette, de nyugtát nem adott. A lányok ekkor felfedték kilétüket, és közölték a sofőrrel, hogy próbaszolgáltatás történt – olvasható a NAV közleményében. A limuzint üzemeltető cég ellenőrzésekor kiderült az is, hogy a sofőrt nem jelentették be alkalmazottként.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.