Négy magyar pólócsapat próbál szerencsét

Csütörtöktől vasárnapig valóságos nagyüzem zajlik a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában, illetve a második számú kontinentális sorozatnak számító Eurokupában négy magyar gárda részvételével.

MNO
2011. 09. 21. 12:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábban Euroligának hívott BL-ben péntektől vasárnapig két magyar együttes, a Szeged és a Vasas érdekelt, előbbi hazai pályán, utóbbi Zágrábban igyekszik kiharcolni a továbbjutást, amihez mindkettőnek vagy az első, vagy a második helyen kell végeznie négyesében.

A szintén a BL-ben érdekelt harmadik magyar gárda, a bajnok ZF-Eger a nyolc kiemelt egyikeként mentesült a selejtező alól, s csak a főtáblán, a legjobb 16 küzdelmeibe kapcsolódik majd be. A LEN Kupából lett Eurokupában az első selejtezőkör meccseit bonyolítják le a Honvéd és a Szolnok közreműködésével.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.