Nem száll ki Halle Berry

Lábtörése ellenére sem kényszerül otthagyni A felhőatlasz című európai szuperprodukciót Halle Berry, mert a producerek átütemezték jeleneteit.

MNO
2011. 09. 23. 9:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A színésznőnek szünnapja volt a forgatáson, Mallorcán futni indult, de sportolás közben eltörte lábát. Balesete azonban nem veszélyezteti a filmben való részvételét – jelentette a People társasági magazin internetes kiadása.

A felhőatlasz (Der Wolkenatlas) című német szuperprodukció rendezője Tom Tykwer, akinek mukáját a Wachowski testvérek segítik. A David Mitchell azonos című könyvsikeréből készülő filmben Berry mellett Tom Hanks, Ben Whishaw, Hugh Grant és Susan Sarandon is játszik.

A forgatás spanyolországi, skóciai és német helyszíneken zajlik majd. A felhőatlasz ötszáz évet átívelő, epikus történet, középpontjában egy láncreakció áll, amelyet egy emberi döntés indít útjára a 19. században.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.