Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Nem volt hajlandó Münchenben játszani + Képek

Roberto Mancini vezetőedző szerint megtagadta a pályára lépést kedden a Bayern München otthonában 2-0-ra elvesztett Bajnokok Ligája-mérkőzésen Carlos Tevez, a Manchester City labdarúgója.

MNO
2011. 09. 28. 9:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az argentin csatár csereként állt volna be a második félidőben, az incidensről az olasz tréner így számolt be a találkozó után: „Nagyon csalódott vagyok, mert nem volt hajlandó játszani, de még csak bemelegíteni sem. El tudják képzelni, hogy egy Bayern- vagy Manchester United-futballista ilyet tesz? Részemről itt véget ér a történet. Ha csapatként javulni akarunk, akkor nem számíthatok többé Carlosra. A következő napokban tárgyalok a klubvezetéssel.”



A 27 éves légiós – aki állítólag nem érezte jól magát – a nyáron többször is közölte, hogy családi okokból hazaköltözne Angliából.



Később Tevez maga is megszólalt az ügyben, és cáfolta Mancini szavait. „Félreértés történt, elnézést kérek a szurkolóktól. Münchenben bemelegítettem, és készen álltam a játékra, de most nem bocsátkozom részletekbe azt illetően, hogy miért nem léptem pályára. Mindig a klub rendelkezésére állok a jövőben is.”



(Fotók: Reuters)

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.