Népszerű a félresikerült videofelvétel + Videó

Hatalmas siker egy félresikerült videofelvétel a világhálón: már 6 millión nézték meg, pedig még egy hónapja sincs fent.

MNO
2011. 09. 18. 12:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A felvételen egy idős amerikai pár látható, akik azzal próbálkoznak, hogy webkamerájukkal képes üdvözletet küldjenek rokonaiknak. Mivel első alkalommal csinálták a műveletet, nem észlelték, hogy „elindult az adás”, és pusztán próbaként majompofát és egyéb grimaszokat vágott Bruce Huffman, mindezt betetézve pedig öblöset böffentett, míg neje, Esther technikusként munkálkodott.



A feleségnek van netes gyakorlata, de a webkamera akkora újdonság volt számára, hogy nem igazodott el azonnal a működésén. Egy idő után rájöttek, hogy „adásban” vannak, és kikapcsolták „magukat”. Szeretteik nagyon élvezték a „műsort”, 21 éves lányunokájuk pedig úgy vélte, kár lenne bárkit is megfosztani a filmtől, ezért – nagyszülei engedélyével – feltöltötte a YouTube videomegosztó portálra Webcam 101 for Seniors címmel.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.