Nincs alátámasztva a vízműügyben készült szakvélemény?

A pécsi önkormányzat szerint sem a módszert, sem a felhasznált adatokat tekintve nincs megfelelően alátámasztva az a szakvélemény, amely szerint a városnak 7,62 milliárd forint kártalanítást kellene fizetnie a Suez Environnement cégnek a vízszolgáltató Pécsi Vízmű Zrt.-vel kötött szerződés két évvel ezelőtti felbontása miatt.

MNO
2011. 09. 22. 10:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csabai Gergely, a város által a szakvélemény vizsgálatára felkért közgazdász, igazságügyi könyvszakértő csütörtökön Pécsen, sajtótájékoztatón azt mondta: a Compass Lexecon könyvvizsgáló iroda a lehető legmagasabb összeg kimutatására törekedett. Hozzátette, hogy a cég amerikai makrogazdasági adatokon alapuló számításokat végzett, nem vette figyelembe a Pécsi Vízmű cégspecifikus körülményeit, és egyebek mellett olyan követeléseket akar érvényesíteni, amelyeket dokumentumokkal nem támasztott alá.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.