Női kézilabda BL-selejtező: nem sikerült a Lokinak

A KEK-ben folytatja szereplését a DVSC-Fórum női kézilabdacsapata, mivel a Bajnokok Ligája-selejtező lengyelországi tornájának vasárnapi döntőjében négygólos vereséget szenvedett a német Buxtehudétől.

MNO
2011. 09. 18. 15:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Női BL, 2. selejtezőkör, 3. csoport: döntő: Buxtehude (német) – DVSC-Fórum 30-26 (16-13)

A debreceni csapat honlapjának beszámolója szerint a DVSC a mérkőzés elején 3-0-ra, majd 4-1-re vezetett, de aztán a német csapat a szünetig háromgólos előnyre tett szert. A második félidőben a magyar együttes fordított (22-20), a hajrában viszont megint az ellenfél játszott eredményesebben.

Szombati eredmények:

DVSC-Fórum – Gil Eanes-Lagos (portugál) 35-22 (16-9)
Buxtehude–Lubin (lengyel) 27-26 (11-13)

A kvartett első helyezettje, a Buxtehude jutott fel a BL főtáblájára, melyen egy csoportban szerepel majd a román Oltchim Valceával, a spanyol Itxako Navarrával és az orosz Dinamo Volgográddal. A debreceni csapat csoportmásodikként a KEK harmadik fordulójába, vagyis a legjobb 24 közé került.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.