Nyitott kapuk a Korda Stúdióban

Nyitott kapukkal, különleges programokkal, látványos kaszkadőr show-kal várja a Korda Stúdió és Filmpark a hétvégén az etyeki <a href="http://www.mno.hu/portal/810759" target="_blank"><strong>Kezes-lábos Fesztiválra</strong></a> látogatókat – közölte Csapó Tamás vezérigazgató.

MNO
2011. 09. 22. 10:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tájékoztatása szerint az ország első filmes témaparkja szombaton és vasárnap 10-től 18 óráig fogadja a filmkészítés kulisszatitkai és a kaszkadőrök munkája iránt érdeklődőket. A filmpark 1400 négyzetméteres kiállítótermében animátorok ismertetik a nemzetközi filmgyártás kiemelkedő személyiségeinek számító Korda fivérek kalandos életét, s adnak tájékoztatást az egyes filmgyártási folyamatokról. A látogatók mindkét napon három-három alkalommal kaszkadőr show-t láthatnak a stúdió New York-i utcarészletében, a műtermeket pedig oldtimer autókból tekinthetik meg.

A kaszkadőr show-t Piroch Gábor nemzetközi hírű kaszkadőrmester rendezi, aki rendszeres szereplője a hollywoodi szuperprodukcióknak, például a Transfomers 3-nak, a Thor című filmnek, illetve a Korda Stúdióban forgatott Hellboy 2-nek.

A Korda Stúdióban jelenleg is két nagy produkció felvételei folynak: Jeremy Irons, Peter Sullivan és Francois Arnaud főszereplésével forgatják a Borgiák című tévésorozat 2. évadát, és Michael Caton-Jones rendezésében készül a Ken Follett bestselleréből forgatott minisorozat, A katedrális folytatása Az idők végezetéig címmel, Cynthia Nixon főszereplésével.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.