Nyolc motornak kelt lába a Harley-találkozón

Összesen nyolc motort loptak el az Ausztriában rendezett Harley-találkozón a napokban, a 253 ezer eurós (71 millió forintos) kár ellenére az esemény sikeres volt, a felvonuláson 25 ezer motoros vett részt.

MNO
2011. 09. 11. 18:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ez volt a 14. European Bike Week, amelyet inkább Harley-találkozóként ismernek. A programsorozat végeztével a rendőrség mérleget vont, a rendkívüli motorok 10 közlekedési balesetet okoztak, 13-an sérültek meg, közülük hárman súlyosan. A lopások száma a tavalyi 42-ről 14-re süllyedt, a kár itt 9500 euróra rúgott. Idén csak 24 jogosítványt vontak be a rendőrök.

A fesztiválon 70 ezer motoros jelent meg, a szombati Harley-parádén 25 ezren vonultak fel. A korábbi évek sikerein felbuzdulva Karintia várhatóan 2018-ig ad otthont a találkozónak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.