Következő mérkőzések
Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Nyomoznak a laktanya eladása miatt

Hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomoz a bezenyei laktanyaeladással kapcsolatban a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya – írta pénteki számában a Kisalföld, Kocsis Tünde alezredes, megyei rendőrségi szóvivő közlése alapján.

MNO
2011. 09. 30. 8:58
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap felidézte: 2006-ban kapta meg a település az ingatlant, amelyet 180 millió forintért értékesített két évvel később. A vevő – amely turisztikai létesítményt tervezett ide – nem sokkal később beperelte az önkormányzatot, arra hivatkozva, hogy elhallgatták előlük a rekultiváció költségeit, így túl drágán adták el nekik a területet.

Nemes Nagy Boldizsár, az önkormányzat jogi képviselője azt közölte a lappal: nem tudják, milyen jogcímen indult az újabb eljárás, amelyben a korábbi képviselő-testület „szinte valamennyi tagját” kihallgatják.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.