Október 23-ig tart a személyhajózási szezon a Balatonon

A balatoni személyhajózási szezon hivatalosan a hét végén, október 2-án ér véget, de a jó időjárásra tekintettel meghosszabbítják október 23-ig – tájékoztatta Horváth Gyula, a cég vezérigazgatója az MTI-t csütörtökön.

MNO
2011. 09. 29. 18:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A meghosszabbított hajózási szezonban az őszi menetrend szerint közlekedik tovább a Siófok–Balatonfüred–Tihany közötti, valamint a Fonyód–Badacsony közötti járat szombatonként és vasárnaponként. Október 22–23-án menetrendi hajójárat indul Fonyódról és Badacsonyból Szigligetre, a Süllő fesztiválra.

A Szántód–Tihany közötti balatoni kompjárat az őszi-téli menetrend szerint óránként közlekedik. Az első komp Szántódról 7 órakor, Tihanyból 7.30-kor indul. Az utolsó járat október 16-ig Szántódról 18 órakor, Tihanyból 18.30-kor, október 16-a után Szántódról 17 órakor, Tihanyból 17.30-kor közlekedik.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.