Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Orbán: A középpontban az államadósság csökkentése áll + Képek

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Münchenben megbeszélést folytatott Horst Seehofer bajor miniszterelnökkel. Orbán a találkozón elmondta, hogy a kormány gazdaságpolitikájának középpontjában továbbra is az államadósság csökkentése, valamint a munkahelyteremtés áll, amelyben kifejezetten szoros együttműködésre törekszünk a német iparral annak érdekében, hogy Magyarország Közép-Európa termelési központjává válhasson.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/812954" target="_blank"><strong>• A volt bajor miniszterelnök vendége volt Orbán Viktor + Képek</strong></a><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/812966" target="_blank"><strong>• Orbánék komoly lépéseket tettek, hogy elhárítsák a bajt</strong></a>

MNO
2011. 09. 29. 11:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar miniszterelnök tájékoztatta kollégáját a magyar energiastratégiáról is, amelynek lényege, hogy minél több forrásból szerezhessünk be energiahordozókat, és nagy jelentőséget tulajdonítunk az energiahálózatok összekötésének az Adriától a Balti-tengerig. A találkozón a bajor külügyminiszter gratulált Magyarország EU-elnökségi eredményeihez, a két miniszterelnök pedig az eddig is kiváló bajor–magyar kapcsolatok további szélesítésében állapodott meg, amelynek kölcsönös hivatalos látogatások is részét fogják képezni.





(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.