Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Orbán: Az EU gazdasági érdeke a további bővítés + Képek

Orbán Viktor miniszterelnök az uniós tagországok miniszterelnökeinek, valamint a keleti partnerség vezetőinek részvételével megtartott varsói csúcstalálkozó plenáris ülésén elmondott felszólalásában határozottan állást foglalt az Európai Unió további bővítése mellett – áll Szijjártó Péter sajtóközleményében.

MNO
2011. 09. 30. 10:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény kitér rá: a miniszterelnök emlékeztetett arra, hogy a közép-európai országokkal szemben is számos kétely merült fel a csatlakozásukat megelőzően, ugyanakkor ez a térség mára az egész Európai Unió növekedésének motorjává vált. Orbán Viktor szerint a keleti partnerségben részt vevő országok az Európai Unió számára nem a probléma, hanem a megoldás részét jelentik, egyúttal az Európai Unió gazdasági érdekének is nevezte a további bővítést.







Fotók: Burger Barna/Miniszterelnökség

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.