Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Őrizetbe vett a thai rendőrség egy körözött magyart

Őrizetbe vett a thaiföldi rendőrség egy magyar állampolgárt, aki ellen a magyar rendőrség marihuána eladása és egyéb bűncselekmények elkövetése miatt körözést adott ki – közölték pénteken a bangkoki hatóságok.

MNO
2011. 09. 30. 15:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A thaiföldi bevándorlási rendőrség szerint a 42 éves S. L. Z.-t a magyar rendőrség két kilogramm marihuána eladása és nyolc egyéb bűncselekményben történő részvétele miatt körözte.

A magyar férfi 2007-ben érkezett Thaiföldre, és Samui üdülőszigeten élt, mielőtt csütörtökön őrizetbe vették a déli Satun tartományban. A férfi éppen a szomszédos Malajziába készült átutazni, amikor kattant a kezén a bilincs.

Egy rendőr tábornok elmondta, hogy S. L. Z. hamis névre kiállított útlevéllel utazott, az Interpol pedig sürgősséggel kérte tagországainak rendőrségeit a férfi őrizetbe vételére. Az illetőt kiutasítják Thaiföldről – tette hozzá.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.