Öt-hat napja lehetett a Dunában a férfi holtteste

Egy 55 év körüli férfi holttestét fogták ki a Dunából Paksnál. A két uszály közé szorult tetemet szombat este fedezték fel, és másnap sikerült kiszabadítani – tájékoztatta Lengyel Norbert vízirendészeti őrsparancsnok hétfőn az MTI-t.

MNO
2011. 09. 12. 9:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két bolgár uszály horgonyzott Paks északi határában a hétvégén. A személyzet szombat este fedezte fel az uszályok között fennakadt holttestet, és értesítette a paksi vízirendészeti őrsöt. Az őrs parancsnoka elmondta, hogy szombaton már nem tudták biztonságosan kiemelni a holttestet. Vasárnap a déli órákban egy szintén bolgár géphajó segítségével a két uszályt szétválasztották, és kiszabadították a holttestet. Az elhunyt személyazonosságát még nem tudták megállapítani.

A férfi az előzetes orvosszakértői vizsgálat szerint öt-hat napja eshetett vízbe. Lengyel Norbert azt mondta, idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak, nyilvántartásukban nem szerepel olyan eltűnt személy, aki azonos lehet a férfival. Az ügyben a Kalocsai Rendőrkapitányság indított eljárást.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.