Péntek délelőtt útlezárás lesz a 41-es főuton

Útlezárás lesz a 41-es számú főút Vásárosnamény és Nyírmada közötti szakaszán péntek délelőtt 9 és 11 óra között – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 08. 16:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nyíregyháza és az ukrajnai Beregszász közötti főutat kétórás időtartamra teljes szélességében lezárják egy korábbi halálos baleset helyszíni bizonyítási eljárása miatt – mondta Fedor Rita. A baleseti rekonstruálás helyszíne – a főút 48. és 50. kilométerjelzése közötti szakasz – Vásárosnamény vitkai városrészén át kerülhető el.

A 41-es főúton áprilisban történt a baleset, egy személygépkocsi ütközött össze egy mezőgazdasági vontatóval. Az autó utasa, egy 13 éves gyermek életét vesztette.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.