Pilhál György: Örültek maguknak

MNO
2011. 09. 27. 6:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyszerűen dolgozott a pécsi városvezetés a két legutóbbi szocialista kurzusban (2002–2010) – ezt maguktól az érintettektől tudhattuk meg a rendszeres pénzjutalmak átadási ceremóniáin. A legjobban a polgármesteri hivatal első emberei iparkodtak, a tüzes Papp Judit jegyző asszonynak, a törvényesség őrének hervadhatatlan igyekezetét például a nyolc év során összesen 64 millió forint jutalommal honorálta a hálás megyeszékhely, pontosabban annak vezérkara. Jól teljesítettek az alpolgármesterek is, előfordult, hogy a hajdani sztahanovistákat megszégyenítő Tóth Bertalan egyetlen napon két jutalmat is kapott, az önmagát sem kímélő Meixner András pedig kapcsolatfelvétel céljából képes volt átmenni a hivataltól csaknem száz méterre lévő megyei önkormányzat épületéig, állítólag gyalog.

(Magyar Nemzet, 2011. szeptember 27.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.