Porig égett a ház

Leégett egy családi ház péntekre virradó éjjel Hatvanban; személyi sérülés nem történt, de a házból kimenekült egyik lakót sokkos állapotban szállították kórházba a mentők – közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

MNO
2011. 09. 23. 10:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Antal Erika elmondta, hogy a hatvani tűzoltókat nem sokkal hajnali 3 óra után riasztották a tűzhöz. A könnyűszerkezetes, favázas ház leégését annak ellenére nem tudták megakadályozni, hogy a tűzoltók négy úgynevezett szerkocsival, fecskendős, vízszállító és létrás járművekkel vonultak ki a helyszínre.

Az épület két lakója már a tűzoltók kiérkezése előtt kimenekült a házból. A tűzvizsgáló szakvéleménye szerint valószínűleg elektromos zárlat okozta a lángok fellobbanását; a kárfelmérés folyik – mondta a referens.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.