Ranieri lehet az Inter új edzője

Claudio Ranieri lehet az utódja a szerdán menesztett Gian Piero Gasperininek, a 2010-ben Bajnokok Ligája-győztes Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzői posztján.

MNO
2011. 09. 22. 8:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ranieri két évre szóló megbízást kaphat annak nyomán, hogy ügynöke, Giuseppe Bozzo egyeztetett a részletekről Rinaldo Ghelfivel, a milánói klub alelnökével. A szerződést akár már csütörtökön aláírhatják a felek. Az 59 éves Ranieri, aki korábban volt többek között a Napoli, a Fiorentina, a Valencia, az Atlético Madrid, a Chelsea, a Juventus és az AS Roma trénere, utóbbi csapattól történt menesztése, azaz február óta csapat nélkül áll.

A milánói kék-feketék sorozatban ötödik mérkőzésükön maradtak nyeretlenek kedden, ezután Massimo Moratti klubelnök szerdán közleményben jelentette be, hogy Gasperininek megköszönték eddigi munkáját.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.