Remekelt a Szeged

A Szeged férfi vízilabdacsapata 11-11-es döntetlent játszott az olasz Posillipo együttesével a montenegrói Kotorban zajló Bajnokok Ligája-selejtező első, csütörtöki játéknapján.

MNO
2011. 09. 08. 18:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eredmény, 1. játéknap:
Szeged-Beton VE – Posillipo (olasz) 11-11 (3-3, 3-1, 3-5, 2-2)
magyar gólszerzők: Török 4, Bálint 2, Kayes, Kiss, Hegedüs, Kunac, Juhász

Juhász György szakosztály-igazgató az MTI-nek elmondta: fordulatos mérkőzésen egy jó olasz csapattal szemben sikerült döntetlent elérniük úgy, hogy sérülés is közbejött a találkozó előtt, a háromszoros olimpiai bajnok Molnár Tamás pedig csak szombaton tud csatlakozni az együtteshez.

A Szeged pénteken 12 órától az ukrán Harkivval, 19 órától pedig a görög Panathinaikosszal találkozik, szombaton 17 órától a francia Montpellier, vasárnap 11.30 órától pedig a házigazda Primorac Kotor lesz az ellenfél. A selejtezőből a legjobb négy jut tovább.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.