Rémtettet hajtott végre a „sármos” énektanár + Képek

Több nőt is szédített egyszerre a „sármos” énektanár, Andrew Lindo, akit jegyese brutális meggyilkolásával gyanúsítanak. A férfi állítólag a szörnyűség után nem sokkal a szeretőjével tért vissza a tett helyszínére. A tárgyaláson elhangzott az is, hogy családi karácsonyt szervezett a „baleset” utáni napokban. Két közös kisgyermekük anyjuk bőröndbe rejtett holttestétől méterekre bontotta ki ajándékait – írja a The Sun.

Lóska Márton
2011. 09. 09. 1:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vádak szerint szörnyű rémtettet hajtott végre egy 29 éves brit énektanár. Andrew Lindo övével fojtogatta fiatal jegyesét, egy székkel ütlegelte, majd csomagolópapírt csavart a nő fejére és halálra szurkálta egy késsel. Ezután eltakarította a nyomokat, majd megcsókolta két közös gyermeküket, és elhajtott, hogy felszedje szeretőjét, Angela Rylance-t. A pár ezután „gyengéd” pásztorórát töltött el a hálószobában, ahol Andrew korábban rátámadt áldozatára.



Andrew szeretője, Angela Rylance (balra)

Az énektanár a lány családjának azt állította, hogy Marie megszökött egy másik férfival. A tényeket ál-SMS-ekkel és facebookos bejegyzésekkel leplezte. Fia születésnapján például „Mondd meg neki, hogy anyu nagyon szereti!” tartalmú levelet küldött saját magának a nő telefonjáról. Több családtag és barát pedig olyan üzenetet kapott, amelyben felszólította őket, hogy hagyják békén, lépjenek ki az életéből.



Andrew Lindo és jegyese, Marie

Mindezek ellenére a nő családja nem hitte el, hogy Marie magára tudná hagyni gyermekeit. Az apja eleinte azt gyanította, hogy a férfi kapcsolatai miatt utazott külföldre, de azért értesítette a rendőrséget. A hatóságok nem sokkal a nő eltűnése után meg is látogatták a pár házát, de semmi gyanúsat nem találtak. Andrew Lindo hét héten keresztül vezette orránál fogva a rendőrséget. Csak akkor rendeltek el házkutatást, amikor a szomszédok bejelentést tettek a „szagok” miatt.



A szagok lettek gyanúsak

A szerdai tárgyaláson elhangzott, hogy a férfi két munkatársnőjét is szédítette a gyilkosság előtti hónapokban. Alison Doram tánctanár és Amy Wilde énektanár is a „sármos” munkatárs hálójába került. Mindkettejüknek azt állította, hogy egyedülálló apuka, s csak a gyerekek miatt lakik együtt Marie-vel. A két nő azonban hamar rájött, hogy egyszerre csapja nekik a szelet, ezért elhatározták, felkeresik a férfi lakását, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba. Meg is fenyegették, hogy ha nem beszél velük, kitálalnak jegyesének. Andrew Lindo nem válaszolt a fenyegetéseikre.

Miután a két nő szakított vele, az énektanár kapcsolatba keveredett a fent említett Angela Rylance eladónővel, akivel a gyilkosság után visszatért az otthonába. A rémtett után néhány nappal be is költöztette a gyanútlan asszonyt, aki nem is sejtette, hogy kivel köti össze életét.

(The Sun, Daily Mail)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.