Rosszul választotta meg a sebességet, meghalt

Egy ember meghalt, amikor csütörtökön este autójával kisodródott az útról, az útpadkára futott, majd egy családi ház kerítésének ütközött a Vas megyei Söpte községben – tudatta pénteken reggel a rendőrség.

MNO
2011. 09. 09. 8:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A személygépkocsi Vasasszonyfa felől haladt Söpte irányába, amikor egy enyhe kanyarban, feltehetően helytelenül megválasztott sebesség miatt az aszfaltzúzalékos úton megcsúszott és egy ház kerítésének ütközött. A balesetben az autót vezető férfi életét vesztette – közölte Molnár Miklós, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Az autó megcsúszott, előbb a bal útpadkára futott, majd kisodródva áttért a menetirány szerinti jobb oldalra, ahol az útpadkán haladva a Kossuth Lajos utcában egy beton hídáteresznek, végül pedig egy ház kerítésének ütközött. Az érintett útszakaszon 60 kilométeres sebességkorlátozás volt érvényben az úttest javítási munkálatai miatt – részletezte a hadnagy.

Kiss Péter, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-nek elmondta: a balesetet szenvedett férfi holttestét a tűzoltók vágták ki az összeroncsolódott járműből. Az autó nekiütközött egy gázcsonknak is, ezért a mentés során a gázműveknek előbb el kellett zárniuk a gázt – tette hozzá.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.