Saját fiát gázolta el a férfi

Tolatás közben elgázolta a kisfiát vasárnap, a déli órákban egy pázmándi férfi. A gyereket a székesfehérvári kórházba vitték, állapotáról egyelőre nincs információ – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 25. 13:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elsődleges információk szerint a 36 éves férfi a garázsból tolatott ki, s nem vette észre a 4 éves kisfiút, akin átment a kocsi bal hátsó kereke – mondta el az MTI-nek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Németh-Kész Mónika rendőr százados tájékoztatása szerint még tart a baleseti helyszínelés. A történteket maga az apa jelentette be a rendőrségen.

A rendőr százados tájékoztatása szerint a kisfiút veserepedéssel és zúzódásokkal ápolják a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórházban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.