Saját unokája bántalmazta és rabolta ki

Bántalmazott és kirabolt kedden két fiatal fiú egy idős asszonyt Kömlődön. A rendőrök néhány óra alatt elfogták őket, ekkor derült ki, hogy egyikük a néni unokája – derül ki a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből.

MNO
2011. 09. 14. 14:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Soltész Bálint százados tájékoztatása szerint az elkövetők a sértett otthonának ablakát befeszítve jutottak be az ingatlanba, ahol a zajra felfigyelő 70 éves asszonyt bántalmazták, aki ennek következtében eszméletét vesztette. A támadók feltúrták a lakást és eltulajdonítottak 28 ezer forint készpénzt. A könnyű sérüléseket szenvedett idős asszony magához térve a közelben lakó lányához ment segítségért, onnan hívták a rendőröket.

A hevesi nyomozók szolgálati kutya segítségével néhány óra alatt előállítottak egy 15 és egy 14 éves kömlődi fiút, akik elismerték a bűncselekményt, továbbá az eltulajdonított pénz is előkerült. Az eljárás során fény derült arra is, hogy a fiatalabb fiú a bántalmazott asszony unokája. Mindkét gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vette a rendőrség és indítványozta előzetes letartóztatásuk elrendelését.

(police.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.