Schwarzenegger memoárt ír

Emlékiratainak megírását tervezi Arnold Schwarzenegger a People magazin szerint.

MNO
2011. 09. 22. 16:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Total Recall. My Unbelievably True Life Story (Az emlékmás. Életem hihetetlenül igaz története) címet viselő memoár nemcsak a színész stájerországi gyerekkoráról, testépítő karrierjéről, filmes, majd politikai pályafutásáról, hanem feleségétől, Maria Shrivertől való különválásáról is szól majd. A könyv címe – Az emlékmás – a híresség 1990-es filmjét idézi.

Arnold Schwarzenegger januárban távozott Kalifornia kormányzói székéből, hivatali ideje alatt még nem akart emlékirataival foglalkozni – közölte szóvivője, hozzáfűzve, hogy „ennek ellenére már egy éve jegyzeteket készítget”. A People társasági magazin internetes kiadása (www.people.com) szerint a filmcsillag A feláldozhatók második részének forgatási szüneteit akarja felhasználni az írásra.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.