Sebaj, szexeljenek csak a politikusok

A mexikóiak bocsátják meg a legkönnyebben a sztárok és politikusok szexbotrányait – derítette ki egy nemzetközi felmérés.

MNO
2011. 09. 08. 23:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Reuters/Ipsos véleménykutatói mintegy húsz ország 18 700 lakosát kérdezték meg. A mexikóiak 57 százaléka nyilatkozott úgy, hogy valószínűleg elnézné celebek és politikusok szexuális meggondolatlanságait. Utánuk a belgák következtek 55 százalékkal. A legkevésbé toleránsak a japánok, akiknek csak 28 százaléka bocsátaná meg közismert emberek szexbotrányait.

Az engedékenységet tekintve az utolsó előtti helyen a magyarok és a dél-koreaiak állnak holtversenyben, egyaránt 31 százalékos aránnyal. Franciaország is a szigorúbbak közé tartozik 33 százalékos aránnyal, míg az Egyesült Államokban a hányad 48 százalékos. Az összes megkérdezettet tekintve a ráta 44 százalékos.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.