Sebes György: Tovább

MNO
2011. 09. 23. 6:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Annak ellenére sem, hogy folyamatosan kísérleteznek vele. Sokan tudják, a mai hatalom mindenkit – aki nem kedves neki – tönkre akar tenni. Ez nálunk úgy jelentkezik, hogy állami hirdetéshez a tavaly tavaszi választás óta egyáltalán nem jutottunk. Közben azt kell tapasztalnunk, hogy nagyobb – és kisebb – cégek is félnek attól, hogy együttműködjenek velünk. Miközben a konkurencia óriási mértékben erősödött. Aki felelős érte, elgondolkodhat, miképpen történhetett, hogy az első Orbán-kormánytól kezdve – de leginkább ellenzéki nyolc évük alatt – jelentős jobboldali média-birodalom épül(hetet)t ki. A baloldalon ezt úgy hagyták, hogy közben a saját lehetőségeiket meglehetősen beszűkítették. Most már ott tartanak, ha a Népszava eltűnne, még sokkal nehezebben juttathatnák el üzeneteiket reménybeli közönségükhöz.

A teljes cikket itt olvashatják.

(Népszava, 2011. szeptember 23.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.