Sidi bronzérmes lett

Sidi Péter a harmadik helyen végzett a légpuskások csütörtöki versenyében a sportlövő Világkupa-sorozat wroclawi döntőjében. <br /><br /> <br />

MNO
2011. 09. 22. 14:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szám idei Európa-bajnoka, illetve tavalyi világbajnoki ezüstérmese a viadal honlapja szerint 597 körrel zárt az alapversenyben, ehhez tett hozzá 104-et a döntőben. A 701-es összeredményénél csak a kínai Csu Csi-nan (Zhu Qinan) és az olasz Niccolo Campriani ért el többet.

Sidi szerdán hatodikként végzett a kisöbű szabadpuskások 3x40 lövéses összetett versenyében. A péntekig tartó Vk-döntőn minden számban az idei Vk-sorozat nyolc-nyolc legeredményesebbje, illetve a címvédő és az uralkodó világbajnok indul. A magyar színeket egyedül Sidi képviselte.

A végeredmény – légpuska:

1. Csu Csi-nan (kínai) 703,8 kör (600)
2. Niccolo Camriani (olasz) 701,4 (598)
3. Sidi Péter 701,0 (597)

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.