Sokkot kapott a színész

Életének egyik legfontosabb pillanata törlődött a memóriájából. Semmire nem emlékszik abból, amit az egész világ ünnepelt.

MNO
2011. 09. 24. 18:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Képtelen felidézni azokat a pillanatokat, amikor felhangzott a neve és ő kisétált a 83. Oscar-díj átadásán a színpadra. Pedig Colin Firth minden szempontból rászolgált a Király beszéde című filmben nyújtott lehengerlő alakításáért a filmvilág legnagyobb díjára, az Oscar-szoborra. Még sincsenek emlékei erről a februári estéről. „Pedig ott voltam – mondta viccesen Firth – ezt jó néhányan tanúsíthatják! De teljesen érzéketlen voltam.”

Firth valószínűleg érzelmi sokkot kapott, amely az adott pillanatban egyszerűen törölte memóriájából az eseményeket. Még szerencse, hogy humorérzéke megóvja őt az elkeseredéstől: „Eljutottam a csúcsra, ez biztos. Legalább egyszer – minden bizonnyal ez történt. Azért persze nem rossz, hogy készült hozzá egy film is...”

(hirado.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.