Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Sólyom Bécsbe látogatott

Az osztrák államfővel találkozott Bécsben pénteken Sólyom László, aki egynapos látogatásra érkezett az osztrák fővárosba.

MNO
2011. 09. 30. 9:26
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Heinz Fischer szövetségi elnök a Hofburgban lévő hivatalában fogadta a volt köztársasági elnököt, közel egyórás találkozón. Sólyom László és a szövetségi elnök a nap folyamán részt vesz az osztrák alkotmánybíróság ünnepi rendezvényén, amelyen arról emlékeznek meg, hogy 1920. október 1-jén fogadták el Ausztria alkotmányát és hogy létrejött az osztrák alkotmánybíróság. Magyarország 2005–2010 közötti köztársasági elnöke ünnepi beszédet mond az eseményen. Sólyom László péntek este az osztrák alkotmánybíróság jelenlegi, illetve volt elnökével, Gerhart Holzingerrel és Ludwig Adamovichcsal közösen díszvacsorán vesz részt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.