Élő közvetítés
Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Szász István: Fájdalmas bocsánatkérés

MNO
2011. 09. 29. 7:08
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szóval így megy! A pátriárkakorú tudós „rebet” aki életében a megaláztatás minden nemét elszenvedte, sértegessük csak tovább! Ha Kertész Ákost egy hibás–- s azóta bocsánatkéréssel illetett – mondatáért meghurcoljuk, feljelentjük, hazaárulózzuk, akkor logikus ugye, hogy a nagynevű professzor pontos, kikezdhetetlen szavai – Magyarországon (amely amúgy nagyszerű és minden elismerésre méltó) újra meg újra feltámad (mint- teszem hozzá- napjainkban) a zsidógyűlölet. Tessék kézbe venni bármelyik jobboldali újságot, tessék csak odahallgatni a közbeszédre – aztán lehet gyáva és aljas hazugságokkal, mellébeszéléssel ezt a rideg tényt cáfolni. Tisztelt Főrabbi úr! Tisztelt Professzor úr! Tőlünk annyi telik, hogy a Népszava nevében mindkettőjük bocsánatát kérjük.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Népszava, 2011. szeptember 29.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.