Szidalmazta és ütlegelte a gyászolókat

Megbilincselve állítottak elő a rendőrök egy nőt Nagykanizsán, miután egy halálesetnél szidalmazta és ütlegelte a gyászolókat, valamint a rendőröket – tudatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn.

MNO
2011. 09. 05. 18:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holtan találtak rá szombat reggel az Erdész utcában, kerékpárja mellett egy 65 éves férfira, akiről a rendőrségi szemlebizottság megállapította, hogy természetes halállal hunyt el. A helyszínen megjelenő családtagokat szidalmazni, majd ütlegelni kezdte az általuk nem ismert nő, és az őt csitítani szándékozó rendőrökre is rátámadt. A 49 éves nőt a rendőrök megbilincselték és előállították, majd garázdaság, valamint hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt eljárást indítottak ellene.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.