Szijjártó: Nincs ok változtatni

A magyar kormány több szektor számára megteremtette a lehetőséget, hogy arányosan kivegye részét a közteherviselésből, ez történt a távközléssel is. Ezért a kabinet semmilyen okot nem lát változtatásra a távközlési adón, vállalja az erről szóló vitát az Európai Bíróság előtt is – mondta Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője csütörtökön Varsóban az MTI-nek.

MNO
2011. 09. 29. 17:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Előzőleg az Európai Bizottság felszólította Magyarországot a távközlési szolgáltató cégeket sújtó, tavaly októberben bevezetett különadó eltörlésére.

Szijjártó Péter, aki az EU keleti partnerségi programjának 2. csúcstalálkozójára érkezett a magyar küldöttséggel a lengyel fővárosba, hangsúlyozta: a magyar kormánynak továbbra is meggyőződése, hogy az Európai Bizottság által kifogásolt pontok összhangban vannak az európai uniós joggal.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.