Távozik a BKV jogi igazgatója

Távozik a BKV jogi igazgatója, Tomasitz István – írta a Hvg.hu szerdán; az MTI-nek egy neve elhallgatását kérő forrás megerősítette az információt.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/807665" target="_blank"><strong>• Kocsis azonnali hatállyal távozik a BKV-tól</strong></a>

MNO
2011. 09. 07. 11:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A portál egy, a közlekedési társaság ügyeit jól ismerő forrásra hivatkozva azt írta: „Tomasitz eltávolítása várható volt Kocsis István menesztése után, mivel rendszeresen szembement a BKV fölé rendelt Budapesti Közlekedési Központ vezetésével, és bírálta annak szakmai elképzeléseit.” Az értesülést hivatalosan egyelőre senki nem kívánta megerősíteni.

Az MTI-nek egy neve elhallgatását kérő forrás azt mondta, információja szerint Tomasitz Istvánnal kedden közölték, hogy menesztik a cégtől, a folyamat még ezen a héten lezárul. Az ügyről a BKV későbbre ígért tájékoztatást.

Tomasitz Istvánt 2009. december 9-én nevezték ki a BKV megbízott jogi igazgatójává, miután a cégtől menesztették elődjét, Sziebert Györgyöt, akit a rendőrség egy szerződés miatt vett őrizetbe, majd több hónapra előzetes letartóztatásba helyezték.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.