Élő közvetítés
Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Tévez két hétig pihen

Két hétig még az edzéseket sem látogathatja Carlos Tévez, a Manchester City labdarúgója, aki Roberto Mancini vezetőedző szerint <a href="http://www.mno.hu/portal/812686" target="_blank"><strong>megtagadta a játékot</strong></a> a Bayern München stadionjában 2-0-ra elvesztett keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

MNO
2011. 09. 29. 7:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az angol klub szerda esti közleménye kitér rá, hogy Tévez sem meccsen, sem tréningeken nem vehet részt, amíg a belső vizsgálat – amely legfeljebb két hétig tart – le nem zárul.

Az argentin csatárt csereként küldte volna pályára a második félidőben Mancini, ám közlése szerint a játékos nem volt hajlandó beállni. Tévez utóbb félreértésről beszélt, és cáfolta, hogy megtagadta volna a játékot. A futballistát szerdán rendőröknek kellett megvédeniük a manchesteri repülőtéren összegyűlt ingerült szurkolók haragjától. A csapat gépének landolása után hazakísérték.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.