Tizenkilencedik alkalommal rajtoltak a rák ellen

Tizenkilencedik alkalommal rajtolt el a Fuss a Rákkutatásért Alapítvány, a magyar–kínai gazdasági kamara és a VOSZ jótékonysági futóversenye. <div id="_mcePaste" class="mcePaste" style="position: absolute; width: 1px; height: 1px; overflow: hidden; top: 0px; left: -10000px;"></div>

MNO
2011. 09. 10. 17:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendezvény segítségével 1997 óta több mint 150 millió forint értékben jutottak nagy értékű, világszínvonalú berendezésekhez a magyarországi rákkutatással foglalkozó szakemberek. Az Országos Polgárőr Szövetség az alapítvány támogatására gyűjtést is szervezett. A befolyt kétmillió forintot a versenyen adták át.

„Ez egy szörnyű betegség, aminek még mindig nincs meg a megoldása, és legalább egy kis porszemet mi is tudunk gyűjteni” – fogalmazott Takács Ildikó, a Fuss a Rákkutatásért Alapítvány létrehozója. Elmondta: „Mi nem pénzt adományozunk, hanem műszert veszünk. Senki nem kap az alapítvány szervező csapatából egy fillért sem.”

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.