Többtucatnyi bűncselekményt követett el a 15 éves fiú

Több mint harminc bűncselekmény elkövetését ismerte el az a 15 éves szegedi fiú, akit még hétfőn fogtak el a szentesi rendőrök – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

MNO
2011. 09. 08. 23:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fiatal a gyanú szerint május óta követte el a különböző vagyon elleni bűncselekményeket a városban, leginkább kerékpárokat lopott Szentes különböző pontjairól, de az augusztus elején megkísérelt vashulladéklopások is az ő számlájára írhatók. Az elkövető nem ismeretlen a rendőrség számára, több korábbi büntetőügye már ügyészi szakban van.

A fiút hétfőn fogták el a szentesi nyomozók, miután elkövetés közben egy térfigyelő kamera rögzítette. Kihallgatása során beismerte a rárótt bűncselekmények elkövetését, a Szegedi Városi Bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

(police.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.