Töretlenül bíznak Ficóban

Töretlenül továbbra is Robert Fico volt szlovák kormányfő, az ellenzéki Irány-Szociáldemokrácia (Smer) párt elnöke a legmegbízhatóbb szlovákiai politikus.

MNO
2011. 09. 07. 14:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezt az eredményt hozta az MVK pozsonyi közvélemény-kutató intézet augusztus utolsó hetében készített országos felmérése arról, kit tartanak az emberek a legmegbízhatóbb politikusnak Szlovákiában.

A felmérés szerdán nyilvánosságra hozott eredménye szerint Ficót a megkérdezettek 33,2 százaléka minősítette a legmegbízhatóbb szlovákiai politikusnak. A második helyen Iveta Radicová miniszterelnök végzett, aki az emberek 25,7 százalékának a bizalmát élvezi. Őt Ivan Gasparovic államfő követi 18,8 százalékkal. A negyedik és az ötödik helyen Bugár Béla, a Híd magyar–szlovák párt, illetve Robert Kalinák, a Smer alelnöke végzett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.