Torkos Matild: Hárman egy szólamban

MNO
2011. 09. 21. 6:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha ez a folyamat egy-két éven belül beindul, akkor Vona pártjának nem sok babér terem a következő választáson. Marginális ellenzéki pártocska marad, vagy a süllyesztőbe kerül. Mert a magyar nép, ha szabadon választhat, soha nem bízza a kormányzást olyan pártra, amelyben ilyen békésen megférnek egymással a rasszisták, a pártállam volt hívei, a pornóipar egykori szereplői, és a nemzeti érzéseiket leginkább külsőségekben megélő politikusok. Ezeknek a „nemzeti elkötelezettségüket” fennen hangoztató politikusoknak például az a legnagyobb gondjuk, hogy a fideszes és az MSZP-s politikusok „folyamatosan a szőnyeg alá seprik be a cigánybűnözés problémáját”. Képtelenek felismerni, hogy ugyanazt a nyelvezetet használják a cigányokkal szemben, mint amit egy közmegvetés sorsára jutott író művelt a magyarokkal szemben. Akit egyébként pont ők a büntetőjog eszközével üldöznének.

(Magyar Nemzet, 2011. szeptember 21.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.