Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Törvénytelen adatgyűjtést folytattak a szocialisták?

Az MSZP 2010-es országgyűlési választásokon Budapest XVII. kerületében összegyűjtött kopogtatócéduláinak adatait tartalmazó listát kapott a Jobbik – jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján a Jobbik budapesti elnöke. Staudt Gábor hozzátette: még a héten feljelentést tesznek az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányságon (BRFK).

MNO
2011. 09. 29. 11:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ellenzéki politikus ismertette: a több mint 3000 ember adatait tartalmazó listát egy CD-n dobták be a Jobbik XVII. kerületi irodájába. A CD-n egy „MSZP2010kopogtatoXVII” című fájl található, amelyben több mint 3000 választópolgár nevét, címét, születési dátumát és sok esetben vonalas telefonszámát rögzítették a kopogtatócédula leadásának dátumával együtt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.