Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Új „kocsikkal” közlekedik a Jazzmozdony

Új helyszínen és új időpontban folytatódik a Budapesti Román Kulturális Intézet Jazzmozdony elnevezésű koncertsorozata: ezentúl minden hónap utolsó csütörtökén este kilenc órától a Budapest Jazz Clubban várják romániai és magyarországi zenészek közös koncertjeivel a dzsesszkedvelőket.

MNO
2011. 09. 29. 10:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szeptember 29-i koncerten a Jazzmozdony romániai, németországi és magyarországi „kocsikkal közlekedik”. Csütörtök este a Budapest Jazz Clubban Nicolas Simion Németországban élő román szaxofonos, Sorin Romanescu román gitáros, Lantos Zoltán hegedűs és Csuhaj Barna Tibor nagybőgős lép színpadra, a doboknál Jeszenszky György ül majd.

A Budapesti Román Kulturális Intézet tájékoztatása szerint a csütörtöki fővárosi koncert pénteken Szegeden a Grand Caféban „folytatódik”. A belépés mindkét helyszínen ingyenes. A korábban a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeummal közösen szervezett programsorozat 2009 februárjában indult, és a KULTEÁ-ban az elmúlt két és fél év alatt húsz nagy sikerű koncert hangzott el – idézte fel az intézet közleménye.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.