Újabb csapat jelentkezett be Beckhamért

Az angol Tottenham Hotspur szeretné szerződtetni David Beckhamet, mihelyt az év végén a játékosnak lejár az amerikai Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatával kötött szerződése.

MNO
2011. 09. 09. 16:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Manchester United és a Real Madrid korábbi sztárjával kapcsolatban rövid időn belül a Tottenham a második londoni klub, mely bejelentette, hogy januártól a soraiban szeretné tudni. Néhány napja a Buzsáky Ákost is foglalkoztató Queens Park Rangers illetékesei beszéltek ezen tervükről.

A Hotspur érdeklődése nem nevezhető váratlannak, mivel a 36 éves futballista fél éve, a tengerentúli profi liga (MLS) szünetében a Tottenhamnél tréningezett, s Harry Redknapp vezetőedző elismerően beszélt róla.

A Galaxyt 2007 óta erősítő, 115-szörös angol válogatott Beckham 2003 óta nem játszott hazájában, azóta, hogy elhagyta a Manchester Unitedet a Real kedvéért.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.