Újabb élelmiszer-uzsorásokat kapott el a rendőrség

Három élelmiszer-uzsorás bukott le Tiszarádon; egy 18 és 30 éves férfi, valamint egy 25 éves nő uzsorakamatra adott élelmiszert hitelbe rászorulóknak – közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 08. 11:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a három uzsorást szerdán vették őrizetbe, és kezdeményezik előzetes letartóztatásba helyezésüket.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak az élelmiszereket három tiszarádi rászorulónak úgy adták hitelbe, hogy azok a szociális segélyük átvétele után az ár többszörösét voltak kénytelenek kifizetni. A uzsorások az érintetteket többször meg is fenyegették, hogy az aránytalanul magas árat biztosan megkapják tőlük a hitelben átvett élelmiszerekért – tette hozzá a főhadnagy.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.