Újra fut a Csepel-sziget

Szombaton immár 32. alkalommal kerül sor a Fut a Csepel-sziget elnevezésű rendezvényre, amelynek minden programja ingyenes lesz.

MNO
2011. 09. 12. 14:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A központi helyszínen, a Csepel Plazánál tartott hétfői sajtótájékoztatón Varga Norman főszervező kiemelte: az esemény reggeltől késő délutánig tart, és számos program várja a családokat. A sport- és egészségnapon cél a futás és más sportágak megismertetése és megszerettetése, továbbá versenylehetőséget biztosítanak az igazolt és amatőr futók számára is.

„Szeretnénk visszahozni a családias hangulatú, sok embert megmozgató rendezvényeket, egyfajta szeptemberi majális hangulatot teremteni úgy, hogy az egészséges életmódra és táplálkozásra való nevelés igéjét is hirdethessük” – fogalmazott a főszervező, aki a Nemzeti Ifjúságvédő és Tehetségkutató Egyesület elnökeként is tart előadásokat.

Az 1500, 3000 és 7500 méteres futóversenyek mellett lesz sportágválasztó, változatos gyerekprogram, környezetvédelmi bemutató, „egészségutca”, civil szervezetek bemutatkozása. Alkalom nyílik a fogyatékkal élők életének megismerésére az ability parkban, valamint könnyűzenei fellépő is színesíti a nap programját.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.