Újra kellett éleszteni a munkásokat

Életveszélyes áramütést szenvedett két munkás szerda délután Mosonmagyaróvár közelében; mindkettejüket újraélesztették – tájékoztatott az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

MNO
2011. 09. 21. 16:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 30 év körüli férfiak daruval emeltek ki egy oszlopot a helyéről a 86-os út mellett, amikor egy nagyfeszültségű vezetékből áramütés érte őket. A percek alatt kiérkező mentőknek mintegy félórás küzdelemmel sikerült újraéleszteni őket, stabil állapotban kerültek a győri és a mosonmagyaróvári kórházba – közölte Győrfi Pál.

Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese egyelőre nem tudott részletekkel szolgálni; a helyszínelés jelenleg is tart.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.