Újra vérzik a gyomra a világbajnoknak

Másfél héttel hazaengedése után ismét kórházba került Sócrates, a brazilok korábbi klasszis futballistája, akit megint gyomorvérzéssel szállítottak be, a keddi hír szerint súlyos állapotban.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/804627" target="_blank"><strong>• Gyomorvérzéssel vitték kórházba a világbajnokot </strong></a><br />

MNO
2011. 09. 06. 12:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dél-amerikai ország sportsajtója arról is beszámolt, hogy az 57 éves Sócrates betegségének hátterében az utóbbi években túlzásba vitt alkoholfogyasztás áll. Az egykori játékos, aki 63-szor szerepelt a brazil válogatottban, az 1982-es spanyolországi, valamint az 1986-os mexikói világbajnokságon csapatkapitánya volt a dél-amerikai együttesnek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.