Válogatottat igazolt a Videoton

Tóth Balázs visszatért a labdarúgó NB I-ben címvédő Videoton csapatához. A székesfehérvári klub honlapjának híre szerint a 34-szeres válogatott futballista kedden három évre szóló szerződést írt alá.

MNO
2011. 09. 13. 19:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 30 éves Tóth 2000 szeptemberében mutatkozott be az élvonalban, egy Videoton–Vasas bajnokin, s a fehérvári alakulatban 115 NB I-es mérkőzésen szerepelt, ezalatt 15 gólt szerzett. 2005 és 2007 között Törökországban játszott, előbb a Malatyaspor, majd pedig a Kayseri Erciyesspor csapatában. Innen Belgiumba vezetett az útja, a KRC Genk labdarúgója lett 2007-ben. A belga gárdában 70 mérkőzésen szerepelt, a legutóbbi szezonban pedig – kölcsönben – Hollandiában játszott a Venlóban.

„A döntésemet nagyban befolyásolta az a profi munka, ami a klubnál jelenleg zajlik” – nyilatkozta Tóth Balázs a www.vidi.hu-n.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.