Várja a vállalkozásokat az ipari park

Elkészült a nagykállói ipari park; a több mint 910 millió forint összértékű, részben uniós támogatású beruházás projektzáró rendezvényét szerdán tartották a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisvárosban.

MNO
2011. 09. 07. 16:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Herceghalmi János, a beruházó és tulajdonos budapesti székhelyű Három Cserje Ingatlanforgalmazó Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: a mintegy 31 hektáros ipari-logisztikai terület teljes infrastruktúrával és közművekkel, kiépített belső úthálózattal, gáz-, áramellátási és telekommunikációs rendszerrel várja a betelepülő vállalkozásokat.

Az M3-as autópálya jelenlegi végpontja mellett fekvő ipari terület iránt több befektető is érdeklődik, két megyebeli mikrovállalkozással pedig már szerződést is kötöttek – közölte Juhász Zoltán, Nagykálló független polgármestere.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.