Vascsővel verték fejbe a biciklist

Vascsővel támadtak meg egy biciklist fényes nappal Putnokon, az áldozat sebei nyolc napon túl gyógyulnak – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

MNO
2011. 09. 09. 11:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gaskó Bertalan elmondta, hogy a helybéli kerékpárost két férfi támadta meg a város belterületén. A 36 éves biciklist, akit nem is ismertek, vasrúddal fejen ütötték, majd összerugdosták. A rendőrség elfogott egy 22 éves és egy 17 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetését beismerték, azt mondták, tettüket „idegességükben” követték el – közölte a szóvivő. Gaskó Bertalan hozzátette: az elkövetők a sértettől nem követeltek és nem is vettek el semmit, a kerékpárost találomra választották ki.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.